Data privacy

Privacy statement

Wij houden ons aan de regels van de wetgeving inzake gegevensbescherming en dus in uw belang aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens zeer serieus nemen.
Verantwoordelijke partij in overeenstemming met de Wet bescherming Persoonsgegevens
M.K. Computer ELECTRONIC B.V.
Industrieweg 4
NL-3361 HJ Sliedrecht
Phone +31-10-7605200
Email: Sales@MK-Electronic.nl

Automatische gegevensverzameling
Wij verzamel en slaan alle gegevens automatisch op in onze server log bestanden, zoals het type browser, het besturingssysteem, IP-adres en het tijdstip van het verzoek die uw browser stuurt naar ons.
Deze gegevens kunnen niet worden toegewezen aan specifieke personen. Een compilatie van deze gegevens met andere gegevensbronnen worden niet gemaakt.
Bovendien worden deze gegevens direct verwijderd na een statistische analyse.

Het verzamelen van persoonlijke gegevens
Persoonlijke informatie wordt verzameld door ons slechts in technische doeleinden, zoals voor de uitvoering van contacten. In geen geval worden uw persoonlijke gegevens zonder hun uitdrukkelijke en herroepbare toestemming gebruikt buiten ons bedrijf, verkocht of anderzins overgedragen aan derden. Dit geldt niet voor de opdracht van uw gegevens naar de oprganisatie voor de reden in de mate die nodig zijn om de goederen te leveren. Voor betalingen geven wij uw informatie door  aan de instantie die verantwoordelijk is voor het betalingsverkeer.

Persoonlijke gegevens worden anders alleen verzameld als u te verstrekken in het kader van uw bestelling of het openen van een rekening vrijwillig in te dienen. We gebruiken de informatie uit uw gegevens zonder uw uitdrukkelijke toestemming, uitsluitend voor de verwerking van de bestelling.  Met de afronding van het contract en volledige betaling van uw gegevens worden geblokkeerd voor verder gebruik en na de belasting- en handelsrecht verwijderd tenzij u uitdrukkelijk toestemming voor het verdere gebruik van uw gegevens toestaat.

Door het openen van een account gaat u akkoord met de inventaris gegevens (naam, adres, e-mailadres, telefoon- en faxnummer) en met een afzonderlijke overeenkomst de bank (naam van de bank, bankcode en rekeningnummer) word opgeslagen in een klantenbestand. Op deze manier kunt u zich aanmelden bij uw toekomstige aankopen met uw gebruikersnaam en wachtwoord en orde zonder afzonderlijk opnieuw uw gegevens.

Informatie en herroepingsrecht
Uw zorgen zullen worden behandeld in overeenstemming met de wettelijke bepalingen. Je hebt altijd het recht om in een schriftelijk verzoek met betrekking tot de verwerking van uw persoonlijke gegevens aan de herkomst en de ontvanger, en het recht om te blokkeren of te verwijderen aan te vragen. U hebt ook het recht om uw toestemming voor het doel van de gegevensverwerking in het schhrijven.

Verzoeken om informatie over de opgeslagen gegevens en de herroeping  moeten worden gericht aan:
M.K. Computer ELECTRONIC B.V.
Industrieweg 4
NL-3361 HJ Sliedrecht
Phone +31-10-7605200
Email: Sales@MK-Electronic.nl